LCC tarptautinis universitetas kartu su kitais Klaipėdos verslo lyderiais bei miesto savivaldybe siekia skatinti miesto moksleivius rinktis studijas gimtajame mieste. Tikime, kad Klaipėda turtinga jaunų ir talentingų jaunų žmonių, todėl norime, kad šie jauni žmonės neskubėtų išvykti iš miesto, bet prisidėtų prie miesto puoselėjimo.

Todėl universitetas šiais metais visiems Klaipėdos moksleiviams, ketinantiems rinktis studijas LCC tarptautiniame universitete, skiria 20% nuolaidą bet kuriai studijų programai.

Be to, norintys įgyti kokybišką ir tarptautinį išsilavinimą amerikietiškame artes liberales universitete turi galimybę gauti 10%-90% finansinę paramą studijų kainai sumažinti. Visi EU piliečiai turi galimybę dalyvauti Bendrajam priėmime ir dalyvauti konkurse dėl valstybinės studijų stipendijos studijoms LCC. Studijos nemokamos studentams,  gavusiems valstybinę studijų stipendiją. Dėl daugiau informacijos susisiekite su LCC Priėmimo skyriumi el. paštu admission@lcc.lt arba telefonu +370 46 310 460.