Lapkričiui besibaigiant „Aukuro“ gimnazija minėjo užsienio kalbų savaitę.
*
Savaitė prasidėjo anglų kalbos dailyraščio konkursu, kurio tikslas ugdyti taisyklingo, aiškaus ir estetiško rašymo įgūdžius, suteikti gerų emocijų, pasitikėjimo savo jėgomis. Konkurse dalyvavo I-II klasių mokiniai. Vertinimo komisija, atsižvelgdama į teksto išdėstymą, rašto aiškumą ir tolygumą, darbo estetiką, atidumą ir kalbos taisyklingumą, laimėtojomis išrinko II a klasės mokines Agnę Smitriūtę, Viktoriją Tamošauskaitę ir Karoliną Petrovą.
*
Mokytoja R. Norkienė vedė atvirą integruotą anglų-vokiečių kalbos pamoką ,,Apranga ir mada’’.
*
Rusų kalbos mokytojos II c klasės mokinius apklausė, ką žino apie rusiškus suvenyrus; gimnazistai burtų keliu pasirinko, apie kokį suvenyrą ieškos informacijos internete, vėliau iliustravo ir geriausi darbai su išsamiausia ir įdomiausia informacija pateko į parodą.
*
Vyko mokinių užsienio kalbų konferencija, kurioje kalbantieji pristatė pranešimus įvairiomis užsienio kalbomis. Konferencija suteikė mokiniams plačias galimybes kalbėti apie pažįstamas patirtis. Jie dalijosi įspūdžiais, įžvalgomis apie sportą, muziką, gyvenimo prasmę ir vertybes, pristatė lietuvių šventes. Dalyviai rinko jiems labiausiai patikusį pranešimą. Trys daugiausiai balsų surinkę pranešimai buvo Rugilės Zaksaitės, Liepos Bončkutės, Gabijos Bagdonės ir Gabijos Kriaučiūnaitės.
*
IV klasių sportininkai dalinosi informacija su jaunesniais mokiniais apie sveiką mitybą.
*
Savaitei baigiantis gimnazijos 2 a. foje vyko apdovanojimų įteikimas ir visos Užsienio kalbų savaitės apibendrinamasis koncertas kartu su II-IV klasių mokiniais ir muzikos mokytoja Diana.
Mokiniams visos savaitės metu talkino užsienio kalbų mokytojos