Kas gali būti mieliau, nei kartu praleistas laikas su tais, kurie yra brangiausi, artimiausi, palaikantys, suprantantys, tikintys!
Dėkojame tėveliams, mokytojams, buvusiems aukuriečiams, kad adventinį vakarą praleido su gražiu dainuojančiu jaunimu premjeriniame pasirodyme ,,Gyvenimas tęsiasi” pagal lietuvių autorių dainas ir ukrainiečių poetų tekstus.
Kūrybinė komanda (Marijus, Kęstas, Diana ir Laima) dėkoja Armandui – gėrio ir kovos vedliui, Dominykui – judesiu padėjusiam vedliui eiti į priekį, Auksei, Auksei (taip taip, dviem), Aurelijai – daina palaikusioms vaikinus, Ugnei ir mokytojai Brigitai – šokusioms tam, kad niekas neprarastų vilties, Elingai, Gabijai, Germantui, Domantui, Arnoldui – už žodžius apie meilę ir viltį, Dimai – už kasdienybės momentą žodyje ir trimito garse, Žygimantui, Viltei ir Augustei – už gitarų skambesį, Arnui ir Dovydui – už šviesos blyksnius, nuspalvinusius judesį ir garsą, Ainiui, kebliose situacijose atsiduriančiam ten, kur reikia, Laimiui, be kurio pagalbos nebūtų atsuktas reikalingas varžtelis, Auksei, Agnei, Karolinai, Magdei, Saulei, Estelai, Amelijai, Aurelijai, Ievai, Akvilei, Gabijai, Raksvilei, Beatričei, Faustui, Sauliui, Arui – už kantrybę sukant veiksmo krumpliaračius! Savanoriui Vaidui už įgarsinimą, mokytojui Viačeslavui – už nerealų būgnų ritmą!
Dėkui kalėdinės mugės organizatoriams, mokytojoms Violetai, Nijolei ir jų mokiniams, pasirūpinusiais Kalėdų senelio dovanų maišo papildymu!